Paddlepalooza

 Zomerbar bij Lierse Kayak Club Anderstad – Een Unieke Waterbeleving met Live Muziek! 

Op zondag 27 augustus organiseert de Lierse Kayak Club Anderstad een spetterende zomerbar, waar je kunt genieten van een dag vol plezier aan het water en geweldige live muziek! Dit wordt een evenement dat je niet wilt missen!

 Locatie: Lierse Kayak Club Anderstad

 Tijd: Vanaf 14:00 uur

 Activiteiten aan het Water:
Kom en ontdek een breed scala aan watersporten! Of je nu een ervaren peddelaar bent of nog nooit hebt gekajakt, gekano√ęd of gesupt, deze dag biedt voor elk wat wils. Test een kajak, kano of SUP-board en verken het Netekanaal. Onze ervaren begeleiders staan klaar om je de basisbeginselen te leren en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

 Live Muziek:
De Rascals zullen optreden en de zomerbar vullen met geweldige klanken. Dans mee op de muziek of ontspan gewoon met een cocktail.

 Sfeervol Zomerterras:
Na al dat plezier op het water en het dansen op de muziek, kan je ontspannen op ons sfeervolle zomerterras. Geniet van verfrissende (virgin) cocktails en smul van heerlijke (vegetarische) hamburgers. Het is de perfecte manier om bij te komen en te socializen met vrienden en mede-waterliefhebbers.Deze zomerbar staat open voor iedereen! Dus nodig je vrienden, familie en buren uit voor een dag vol plezier en gezelligheid aan het water. Breng je goed humeur en zonnebril mee en maak er samen met ons een onvergetelijke dag van!Mis deze geweldige kans niet om de zomer in stijl af te sluiten bij de Lierse Kayak Club Anderstad. Zet het in je agenda, nodig je vrienden uit en kom langs voor een fantastische dag vol plezier, live muziek en wateravonturen!

 We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze zomerbar! 

Geef een reactie